Mogelijkheden:

-Heb je liedjes, nummers of ideeen die je al lang eens zou willen opnemen. Dan ben je hier aan het juiste adres.

Zing je vaak en heb je een backingtrack die je vaak gebruikt, en lijkt het je leuk om dit eens een keer op te nemen. Dan kan ik je daar bij helpen. Dit is vrij eenvoudig te doen en kan leuk resultaat opleveren.

-Speel je thuis een instrument, En zou je graag eens met andere instrumenten willen mee spelen, Maar je hebt de instrumenten niet in huis. Dan is het natuurlijk ook mogelijk een persoonlijke backingtrack te komen maken.

– Mocht je (song)teksten hebben geschreven, maar je hebt niets om muziek mee te maken, of heb je gewoon niet genoeg mogelijkheden. en lijkt je dit leuk om eens te proberen. Dan bied ik me aan om je hierbij te helpen en de mogelijkheid dit te komen doen.

-Heb je een band of formatie maar geen opname apparatuur. Ook heb ik de mogelijkheid om bij je thuis of in de oefenruimte een demo te komen maken. 

-Wil je voor een verjaardag of een aankondiging een text inspreken met bijvoorbeeld achtergrond muziek of geluid. of heb je gewoon een geluid mix nodig. Dan help ik je hier ook met alle plezier mee.